Hoe ik veel geld verdiende op het internet
More information

Hoe iedereen vanuit huis geld kan verdienen 

Ik heb altijd geweten, dat bankiers bergen geld verdienen, maar ik heb nooit begrepen hoe. Het scheen mij altijd een heel ingewikkelde aangelegenheid. Ik heb toen wat slimme boeken gekocht en ’s nachts gestudeerd. Ik kwam erachter, dat de meeste dingen, die bankiers doen, echt vrij gecompliceerd zijn. Bijvoorbeeld het kopen van schuldbrieven van de staat of krediet van andere banken. Daar begreep ik niet veel van en natuurlijk had ik daar ook geen miljoenen kapitaal voor. Maar dat geeft niet, want dat is helemaal niet nodig :-)

Van de dingen die ik las was 95 % overbodig, had ik helemaal niet nodig en was hooguit geschikt voor theorie op een hoge school. Daarom zal ik er hier niet eens melding van maken en leg ik alleen de belangrijkste 5 % uit van de informatie, die mij helpt geld te verdienen, waar ik voor kort slechts van kon dromen.

Toevalliger wijze heb ik namelijk iets ontdekt, wat geheel primitief is en waarmee goed geld verdiend kan worden door twee eenvoudige regels na te komen. Over deze methode wordt niet vaak gesproken en de meeste mensen en ook bankiers weten er niet van. Deze methode kan iedereen gebruiken zonder kennis van wiskunde.

Met deze methode verdiende ik de eerste maand 29.000 EUR, tweede maand 71.000 EUR en de derde al 243.000 EUR - TWEE HONDERD DRIE EN VEERTIG DUIZEND per maand. Stelt u zich dat eens voor! Ik weet niet, wat u met zo’n bedrag zou doen. Iemand zou misschien een appartement kopen, iemand anders zou misschien een reis om de wereld maken. Ik zelf heb eerst wat schulden afbetaald. Daarna nam ik ontslag van mijn werk en omdat ik thuis geen toekomstperspectief had, verhuisde ik naar het buitenland.

Het middel, dat ik ontdekte, heet cryptovaluta binaire opties, wat misschien vreemd klinkt, maar in werkelijkheid is het een van de simpelste dingen ter wereld. Het gaat er alleen om iets te kiezen voor handel (bijvoorbeeld een wisselkoers) en daarbij te raden, of de prijs ervan zal stijgen of dalen. Men hoeft helemaal niet te weten hoeveel het stijgt. Het volstaat te weten JA of NEE.

Alles kan geraden worden volgens de grafieken op de website, waar ik handel. Als ik in de grafiek een stijgende trend zie (CALL) van meer dan 50 %, klik ik op de knop UP. Als ik in de grafiek een dalende trend zie (PUT) van meer dan 50 %, klik ik op de knop DOWN. En dat is alles. Dankzij deze twee regels verdien ik geld, waar ik tot voor kort niet eens over kon dromen.

U bent 10 minuten en 5 stappen verwijderd van een berg met geld op het internet

Wanneer u nog nooit over cryptovaluta binaire opties heeft gehoord of nog nooit handel heeft gedreven, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ik was ook een beginner en begreep het al na 10 minuten. In de tekst hieronder beschrijf ik in detail, hoe men het beste kan beginnen en hoe te verdienen in 5 eenvoudige stappen. Wanneer iets niet helemaal duidelijk is, vindt u helemaal onderaan in de tekst commentaar van anderen. Daarin kunt u inspiratie vinden en lezen, hoe anderen zijn begonnen ook te verdienen en wat zij adviseren.

Tijd is geld... en u hebt minder dan 48 uur om te handelen!

Een van de simpelste dingen van dit middel is het feit, dat u geen economisch nieuws hoeft te volgen, niet naar de beurs hoeft en geen expert hoeft te zijn. Alles gaat via het internet en het volstaat enkel volgens een eenvoudige regel te klikken op twee knoppen. Er zijn geen ingewikkelde opdrachten of procedures nodig en toch kunt u betrouwbaar geld verdienen.

Er zijn slechts twee mogelijke prijsontwikkelingen – stijging of daling. Daarom heet het ook binair (twee mogelijkheden). Natuurlijk is het vrij moeilijk op de lange termijn de ontwikkeling van bijvoorbeeld aandelen te raden. Dat kunnen alleen ervaren handelaren.

Met mijn methode echter kunt u geld verdienen, wanneer de anderen verliezen

Ik ontdekte namelijk, datop korte termijn de groei en daling betrouwbaar voorspeld kunnen worden en daaraan kan men verdienen. Het makkelijkst gaat dit met wisselkoersen (bijvoorbeeld EUR/USD). Ik ontdekte, hoe men hieraan aardig kan verdienen. Natuurlijk ontdekte ik dit niet direct. Ik probeerde ongeveer negen manieren en voerde verschillende stommiteiten uit, totdat uiteindelijk de tiende manier echt werkte. Het werkte niet alleen, het begon met de tijd ook wat op te leveren.

Ik begon op exponentiële wijze rijk te worden. Ik begon met 1000 EUR, waarmee ik 3000 EUR verdiende. Met die 3000 EUR verdiende ik 27.000 EUR. Daarmee heb ik de tweede maand243.000 EUR verdiend en vervolgens ging het vanzelf. In de volgende maand verdiende ik mijn eerste miljoen – 1.000.000 EUR!!! en het geld begon zichzelf te verdienen. Vandaag weet ik niet precies, hoeveel geld ik heb, maar geloof me dat het veel is :-)

 Ik vermeld juist die ene werkende manier – ik beschrijf deze in het kort en op een manier die iedereen begrijpt.

Hoe ik veel geld begon te verdienen 

Toen ik nog werkte als chauffeur, kocht mijn baas wat aandelen en was toen boos, omdat hun prijs daalde en hij verloor. Nu moet ik wel zeggen, dat mijn baas niet bepaald de pienterste was. Nu moet ik er om lachen. Nadat ik een korte tijd de boeken had bestudeerd, ontdekte ik dat er een betere manier voor handel bestaat (namelijk de binaire opties), waarop altijd verdiend kan worden, of de prijs nu stijgt of daalt. Hiermee wordt het risico van stijging of daling geheel verwijderd, omdat ik verdien, als de anderen verliezen.

De meeste mensen investeren heel dom. Mijn baas bijvoorbeeld kocht aandelen van Facebook, omdat hij op de televisie hoorde, dat Facebook steeds populairder werd. Hij kocht aandelen en wachtte op een stijging van hun prijs. Maar zo gaat dat natuurlijk niet. Vaak blijven ze in het beste geval op nul en in het ergere geval maken ze verlies. Hoe het de meeste investeerders afgaat, toon ik in een kleurendiagram verderop.

Ik verdien altijd en het maakt mij niet uit, of een zeker bedrijf momenteel succes heeft of niet. Ik hoef namelijk niet eens te weten, hoeveel de koers stijgt of daalt. Dat zou ingewikkelder zijn. Ik hoef alleen te weten OF de koers stijgt of daalt. Dit geeft op zichzelf al een waarschijnlijkheid voor succes van 50 % en met mijn verbetering (zie hieronder) kan dit verhoogd worden tot meer dan 90 %. Mijn kans op winst is dus 90 % en ook als het bij 10 % niet uitkomt, verdien ik toch veel meer juist met die succesvolle 90 %.

Bij regulier investeren zonder mijn strategie 

63 % van de mensen verdient niets en sinat is ± 2% Investeerders krijgen niets, maar de bemiddelaar krijgt wel betaald
31% verliest zelfs vanwege inflatie. (hun geld wordt minder waard) De meeste investeringen zoals bijvoorbeeld fonds komen niet eens boven de inflatie uit.
slechts 7% van de mensen verdient, meestal na 5-10 jaar. Maar ik wild geen 10 jaar wachten. Ik had het geld zo snel mogelijk nodig!
Wat betekent dat? Investeren in fonds en verzekeringen heeft geen enkele zin. Alleen de banken verdienen daaraan!

Het heeft zelfs, als u zich aan mijn handleiding houdt, 3 voordelen. 

Aandelen hoeft u niet te bezitten

Ingewikkelde aankopen zijn niet nodig. U kiest enkel een aandeel uit het aanbod en klikt op de knop. Dat is alles!

Verdienen kunt u overal

De huidige beurzen zien er niet meer uit als grote hallen, waar de bankieren over elkaar heen schreeuwen. Alles kunt u doen via het internet vanuit huis!

U verdient ook, als de markt daalt

Bij gangbaar investeren hangt het af van de ontwikkeling in de economie. Met gebruik van mijn methode verdient u altijd – ook als de markt daalt!

Het middel, dat ik ontdekte, heet cryptovaluta binaire opties, wat misschien vreemd klinkt, maar in werkelijkheid is het een van de simpelste dingen ter wereld. Het gaat er alleen om iets te kiezen voor handel (bijvoorbeeld een wisselkoers) en daarbij te raden, of de prijs ervan zal stijgen of dalen. Men hoeft helemaal niet te weten hoeveel het stijgt. Het volstaat te weten JA of NEE.

Er zijn maar weinig mensen (7 %), die verdienen aan de gangbare fondsen. En dat zijn deskundigen, die zich jarenlang hebben verdiept in de economie. Zij wijden zich er full-time aan, acht uur per dag. Terwijl ik geen opleiding heb en slechts een uur per dag voor mij voldoende is. Toch ben ik in staat te verdienen met 90 % succes en binnen een paar uur. Omdat ik mijn methode iedere dag kan herhalen, was ik er na een maand 100x beter aan toe dan de meeste investeerders na 5 - 10 jaar. U kunt er even goed aan toe zijn, als u mijn handleiding leest en het begrijpt. Binnen een paar dagen kunt u verdienen vanuit huis. U hoeft alleen te bepalen, hoeveel u wilt verdienen. Daarna begint het geld voor u te werken.

Hoe werkt het dus?

Cryptovaluta binaire opties zijn beter dan alle andere investeringen of gokken. Het gaat namelijk betrouwbaar en snel! Vergelijk bijvoorbeeld hieronder binaire opties met het wedden tijdens een voetbalwedstrijd. U zult zelf begrijpen, waarom binaire opties veel beter zijn.

Manieren, waarop u NIET rijk wordt

Eenvoudig voorbeeld van gokken bij sport

U wilt wedden, dat bij de voetbal Liverpool zal winnen. Wanneer er een koers van 1:15 is uitgeschreven, betekent dit, dat bij een inzet van 10€ 11,5€ ontvangen kan worden en uw winst dus 1,5€ zal zijn. Dan is het nodig te wachten tot de volgende dag of tenminste tot de volgende wedstrijd.De winst is niet groot en het duurt lang. Daarbij kan men niet ontkomen aan affaires met omgekochte scheidsrechters of spelers...

Nieuwe en snelle methode om eindelijk te verdienen

Een eenvoudig voorbeeld van Cryptovaluta

U wilt wedden, dat de koers Bitcoin/EUR binnen de volgende 60 seconden zal stijgen. De koers steeg de afgelopen 30 minuten, dus het is 100% duidelijk, dat hij ook in de komende minuut zal stijgen. Er is een payout van 80 % uitgeschreven en u zet 10€ in. De koers stijgt en u krijgt 18€ (10€ inzet en 8€ winst, want er was een payout van 80 %). De winst is aardig, omdat u altijd 80 % verdient, ook al stijgt de koers maar met bijvoorbeeld 0.01%!

En u hoeft niet te wachten. Het duurt slechts 60 seconden en u hoeft alleen te klikken op twee knoppen via het internet.

Wedden bij sport kan problematisch zijn. Investeringsfondsen verdienen bijna niets. Binaire opties zijn veel eenvoudiger en u kunt er een heleboel geld mee verdienen!

Bij het wedden op cryptovaluta binaire opties kunt u veel meer geld verdienen, omdat er wordt gewed op stijging/daling en niet op de waarde. Ik wed bijvoorbeeld vaak op aandelen van bedrijven als Coca Cola, Facebook of Kraft, maar in feite maakt het helemaal niet uit, waar u op wedt. U hoeft zich slechts aan vijf punten te houden:

Step #1 Ik kies een aandeel op het net.
Step #2 Nu kijk ik of het gaat stijgen of dalen – (handleiding hiervoor vindt u hieronder)
Step #3 Ik verhandel voor 10€ - dat betekent dat ik enkel klik op een knop (groei of daling) en kies het bedrag.
Step #4 Ik wacht meestal 5 tot 10 minuten, terwijl de handel beoordeeld Wordt
Step #5 Er komt geld bij op mijn rekening – in totaal 18€ (10€ investering en 8€ winst)

Probeer de strategie uit met een demoversie

 
 
EUR/USD
+91%
+
$1000.00
Demo-account
De transactie wordt uitgevoerd in seconden.
De getoonde informatie is geen weergave van echte handelsdata, maar heeft slechts als doel het principe van cryptovalutahandel te demonstreren.
Handelaar worden!
Wilt u meer leren over cryptovaluta, of wilt u direct beginnen met het uitproberen van de demo-account?
Uitstekend
Op basis van uw investering van $500 bedraagt de winst uit deze transactie $500
Winst
$500
De getoonde informatie is geen weergave van echte handelsdata, maar heeft slechts als doel het principe van cryptovalutahandel te demonstreren.
 
Gratis uitproberen

Wat is het mooiste aan mijn handelsmethode? Aandelen hoeven helemaal niet veel te stijgen. Wanneer een aandeel bijvoorbeeld 50€ waard is, maakt het helemaal niet uit, of die stijgt naar 51€, 55€ of 50.01€. U hoeft alleen maar 10€ in te zetten en u verdient ALTIJD 8€. Alleen maar dankzij het feit, dat de aandeelwaarde steeg.

De meeste investeerders kopen aandelen en houden ze vervolgens enkele jarenlang vast en hopen, dat ze deze dan een paar procent duurder kunnen verkopen. Dat is niet erg voordelig en ik raad dat niet aan.   

Dat werkte niet voor mij, omdat ik snel geld nodig had. Ik zocht iets, waarmee ik veel geld in een paar dagen of paar uur kon verdienen. Dankzij cryptovaluta heb ik na 50 minuten meer dan 80% winst  

Hoe doe ik dat

In de grafiek hieronder kunt u zien, hoeveel u verdient in 30 minuten, in 4 uur en in een maand. U kunt minder vaak handelen, als u geen tijd heeft. Evenzo kunt u vaker handelen, wanneer dit nodig is en u snel geld wilt verdienen. Dit is geheel aan u.

Succesvolle handel
Niet gehandeld
Verloren handel
Totale winst

na 30 minuten22 €

32 € | (4)
0 € | (0)
-10 € | (1)
Gesloten handel: 5

na 4 uur160 €

240 € | (30)
0 € | (2)
-80 € | (8)
Gesloten handel: 40

na 1 maand6420 €

7920 € | (990)
0 € | (60)
-1500 € | (150)
Gesloten handel: 1200

Omdat ik de winst opnieuw investeer, lukt het in een uur 50 - 100€ te verdienen. Als ik steeds 10€ investeer, volstaat het om de vijf minuten tien keer handel te doen en binnen een uur heb ik 100€ verdiend. Ik ben relatief bescheiden begonnen:

 • De eerste maand verdiende ik dagelijks 30 minuten met een inzet van 200 €. De winst was €30 per dag
 • De tweede maand verdiende ik dagelijks 1 uur en met een inzet van 500 €. De winst was €100 per dag.
 • De derde maand verdiende ik dagelijks 2 uur en met een inzet van 1500 €. De winst was €300 per dag.
 • En vandaag gaat het mij nog beter af.

Omgerekend verdien ik per dag rond de 12000€, dat is meer dan 300.000 EUR per maand. In het begin leek het wel een droom. Per dag verdiende ik meer dan in een maand dagelijks werk. Eerst kon ik het niet geloven, maar na een half jaar succesvolle verdiensten begon ik nieuwe plannen voor de toekomst te maken. Ja, ik moet nog steeds iedere dag 'werken', maar dat kan ik overal vandaan via het internet en ik kan zelf bepalen hoe lang. Meestal volstaat mij 1 uur per dag en alles kan ik zelfs vanuit bed doen.

Gratis Registratie Begin met verdienen

Mijn vriendin vroeg me, wat ik het mooiste vind aan mijn methode van verdienen. Dat is echt een hoop en het valt niet in een zin samen te vatten. In het kort:

 1. Winst van 60%-90% in korte tijd. Handel kan gesloten worden worden binnen 30 minuten, een uur, een dag of zelfs binnen 60 seconden.
 2. Deskundige kennis niet vereist
 3. Verdiensten vanuit huis of bijvoorbeeld via uw mobiel op reis
 4. Geen noodzaak voor gespecialiseerde software – alles kan direct in een internetbrowser
 5. Opname van geld kan altijd direct op een bankrekening

Herkennen van trends

Ook al klinkt het misschien ingewikkeld, met mijn methode zijn er slechts drie basismogelijkheden. Natuurlijk is het moeilijk te voorspellen, hoe aandelen zich over bijvoorbeeld een jaar zullen ontwikkelen. Gelukkig kunnen we met binaire opties ook een heel korte handel sluiten, die slechts 30 minuten of zelfs maar 60 seconden duurt. Dat is het grootste voordeel van mijn methode. En dat is vooral de reden waarom ik zoveel geld verdien! Het is dus heel simpel:

Stijgende trend

Als u bij een aandeel een stijgende trend ziet (kolom links), zet u altijd in op korte termijn groei. Handelen op de beurs

Wanneer de grafiek in de afgelopen minuten steeg, zoals in de afbeelding, is het duidelijk, dat de groei de komende minuten zal voortduren.

Dalende trend

Als u bij een aandeel een dalende trend ziet (kolom links), zet u altijd in op korte termijn. De handel op forex

Wanneer de grafiek in de afgelopen minuten daalde, zoals in de afbeelding, is het duidelijk, dat het verder zal dalen. Het volstaat dus in te zetten op daling.

Stagnerende trend

Wanneer een aandeel stagneert (de waarde verandert niet), wacht u of zoekt een ander aandeel. Handelsregels

Wanneer de grafiek in de afgelopen minuten geen verandering onderging, kunt u het beste wachten of een ander aandeel zoeken.

Indien u 30 minuten lang lijkt, kan er ook gehandeld worden in 60 seconden (1 minuut), waarbij de zekerheid praktisch 100 % is.

Op de website, die ik gebruik, is dit heel eenvoudig.

 • Als ik weet dat een aandeel stijgt, klik ik gewoon op de knop UP (CALL/stijging).
 • Als ik weet dat een aandeel daalt, druk ik gewoon op de knop DOWN (PUT/daling).

De beste indicator, volgens welke stijging/daling voorspeld kan worden, is gewoon de grafiek van het afgelopen uur!

Waarom is het zo voordelig? Waarom verdien ik, als aandelen omhoog gaan, maar ook als ze dalen? Aandelen hoef ik helemaal niet te bezitten, om met een simpele klik te wedden op hun daling! Wanneer iemand aandelen bezit en ze enkele jaren vasthoudt, verliest hij geld, als de markt daalt. Maar ik verdien altijd! Ik gebruik het systeem al bijna een jaar en iedere maand stond ik in de plus en verdiende ik geld, wanneer de markt steeg en daalde :-)

Het is moeilijk trends en precieze cijfers op lange termijn te voorspellen. Maar dat geeft helemaal niet! Wanneer bijvoorbeeld de aandelen van Facebook de laatste maand steeds stegen en ze ’s ochtends een waarde van 100€ hadden, zou het lastig zijn te voorspellen, of ze 's avonds een waarde van 101€ of 102€ zouden hebben. Maar dat is niet nodig. Het volstaat simpelweg ALLEEN TE WETEN of ze stijgen.

Er bestaan ook enkele algemeen geldende principes, wanneer prijzen stijgen en wanneer ze dalen. Die regels kennen de meeste mensen niet. Toen ik nog werkte als chauffeur waren de avonden nogal saai en dus las ik slimme boeken. Daarin heb ik die principes ontdekt :-) Ik vermeld ze allemaal hieronder in de oranje kaders. Lees ze goed door, want ze zijn echt goud waard. Zij laten u vanaf de eerste dag geld verdienen.

Wanneer komt er GROEI en wanneer DALING?

Koersparen

Cryptovaluta kan ook worden gebruikt om met andere valutaparen te handelen. Dat klinkt ingewikkeld, maar is heel eenvoudig. Een koerspaar is bijvoorbeeld USD/EUR en die kan een waarde hebben van 1,4. Dat is de koers en die geeft aan, dat 1 euro ingewisseld kan worden voor 1,4 dollar. Wisselkoersen veranderen iedere dag, maar een eenvoudige manier om eraan te verdienen is het zoeken in de statistieken (register (toegankelijk op het net)) van tenminste twee paren van een valuta. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar USD/EUR en USD/GBP.

Wanneer twee paren van een valuta dalen, is het zeker, dat ze ook verder zullen dalen. In dat geval zet u in op daling.

Begin en einde van de handel

Beurzen hebben openingstijden. Zo is bijvoorbeeld de beurs in New York open van 09:30 - 16:00 uur plaatselijke tijd, wat 14:30 - 21:00 uur Engels tijd is (GMT). Direct voor het begin van de handel, stijgen de prijzen van aandelen meestal, omdat veel mensen met handelen beginnen en willen kopen. Daarentegen dalen de aandeelprijzen meestal tegen heteinde van de handelsdag. Wanneer het iemand gedurende de dag niet lukte zijn aandelen te verkopen, verlaagt hij aan het einde van de dag de prijs, om voor het sluiten van de beurs toch nog te kunnen verkopen. Daarom dalen de aandeelprijzen vaak tegen het einde van de handelsdag.

Aan het begin van de dag zet u daarom in op groei en aan het eind van de dag op daling.

Aandelen dalen altijd vlak na uitbetaling van dividend

Sommige vennootschappen betalen dividend uit, wat in principe een vergoeding is voor aandeelhouders. Er bestaat een zogenaamde beslissende dag, wat betekent, dat de persoon, die aandelen bezit op de beslissende dag dividend ontvangt. Gewoonlijk zijn er een, twee of vier beslissende dagen per jaar. Degene, die aandelen op de beslissende dag bezit, ontvangt dividend. Maar dat is niet het belangrijkste. Het interessantste is, dat de aandeelprijs de volgende dag ALTIJD daalt. Dat doen alle aandelen met dividend en dit is een zeer betrouwbare methode.

U kijkt dus in uw rekening, wanneer er zo’n beslissende dag is en de ochtend na de beslissende dag zet u in op daling.

Natuurrampen en burgeronrust

Dit punt is geheel duidelijk. Wanneer er zich in een bepaalde regio een overstroming, orkaan, aardbeving of terroristische aanval voordoet, gaan de aandeelprijzen snel omlaag. In dat geval zet u dus in op daling. Wanneer er in Frankrijk gestaakt wordt, zullen de aandelen van Peugeot dalen. Na een aardbeving in Japan zal de JPY (Japanse yen) dalen. Het is goed om deze gebeurtenissen te volgen, omdat het noodzakelijk is nog diezelfde dag of uiterlijk de volgende dag hierop in te spelen.

In het geval van onrust, protest of staking zet u in op daling!

Bekendmaking van financiële resultaten

Een naamloos vennootschap moet publiekelijk regelmatig iedere 3 maanden haar bedrijfsresultaten melden. Een eenvoudige en beproefde regel is, dat wanneer een vennootschap positieve resultaten meldt, de aandelen op die dag zullen stijgen. In het geval van goede financiële resultaten zet u in op groei..

Wanneer een vennootschap slechte resultaten heeft, zet u in op daling!

Investeringsbedragen

Het minimale bedrag dat geïnvesteerd kan worden is 200 €. Het is echter beter om tenminste 500 € te storten, want dan gaat het verdienen van geld ruim 2x zo snel. Wanneer u het bedrag stort, handelt u niet onmiddellijk met het hele bedrag. Het is noodzakelijk het bedrag op te delen en alleen met een deel ervan te handelen. Eenvoudig samengevat:

Storting Maximale hoogte van een handelsactie Verwachte maandopbrengst
€200 €10 €1000
€500 €25 €2500
€1000 €50 €5000
€5000 €250 €25000

 

Ik weet, dat dit alles in het begin erg ingewikkeld kan lijken, daarom geef ik hier nog een korte samenvatting, hoe iedereen in een paar stappen kan beginnen geld te verdienen.

In het kort
Punt # Wat moet men doen? Aanbevelingen en advies
1 Registreert u zich op een site, waar u met cryptovaluta kunt handelen! Het beste kunt u zich hier registreren (hier en hier), omdat u dan tweemaal zo snel zult verdienen. Wanneer u bij de registratie problemen ondervindt, wordt u geholpen via email of telefoon.
2 Stort het kapitaal, dat u voor handel gaat gebruiken. De vennootschap ondergaat audits en heeft een Europese licentie. Storting is dus veilig en u kunt wanneer dan ook weer opnemen. Wanneer u niet voldoende kapitaal stort, werkt het mogelijk niet! Het minimum is 250€.
3 Begin te handelen met binaire opties op korte termijn. Ik adviseer een dagelijkse opbrengst ter hoogte van 10 an uw storting. Wanneer u 500 € stort, dan verdient u 50€ per dag. Men moet handel sluiten met een duur van maximaal 30 minuten.
4 Wanneer inzetten op daling en wanneer op groei dat vindt u in deze lijst Wanneer u wilt wedden op groei, klikt u op UP (soms wordt UP aangeduid met CALL). Wanneer u wilt wedden op daling, klikt u op DOWN (soms wordt DOWN aangeduid met PUT).
5 Op deze site vindt u ook actueel advies, hoe vandaag te handelen. Dit advies wordt aangeboden door professionele bankiers, die vergoed worden aan de hand van hun prestaties. Wanneer u verdient, verdienen zij ook. De aanbiedingen staan op het web, dus waarom zouden we er geen gebruik van maken, toch? :-)

Voor deze methode is het niet nodig ingewikkelde analyses uit te voeren of de ontwikkeling van financiële markten te onderzoeken. Zelf weet ik niets over economie en toch verdien ik aan cryptovaluta binaire opties meer dan 300.000 EUR per maand. Het volstaat de grafiek te volgen, die u ter beschikking heeft (hier). Ik heb succes in tenminste 5 van de 6 acties en heel vaak in 6 van de 6 (100% succes). En het is niet belangrijk, of er een actie niet uitkomt, omdat ik op de lange termijn gewoon geld verdien. Om geld te verdienen zou een succes boven de 50 % voldoende zijn, maar mijn succes ligt zelfs tussen de 85 en 100 %, wat onder andere betekent, dat ik ongeveer tienmaal sneller geld verdien dan investeerders, die mijn methode niet gebruiken.

Registreren
Start now

Verdien in drie simpele stappen!

Mijn methode kan niet overal gebruikt worden. De meeste banken en handelaren weten niet, waar dit over gaat. En als ze het weten, stellen ze het investeren in binaire opties niet ter beschikking voor gewone mensen. Daarom is het belangrijk een betrouwbare handelaar met een licentie te vinden, die het u mogelijk maakt geld te verdienen. Ik vermeld hier mijn favoriet en adviseer u zich beslist bij hem te registreren, omdat hij advies geeft, videohandleidingen biedt en persoonlijk helpt – alles gratis natuurlijk.

Probeer de strategie uit met een demoversie:

  Markets.com

Safecap Investments Ltd
Betrouwbare en bekende makelaar met vele mogelijkheden.
Mijn snelle tip: Nadat u een storting heeft gedaan, is het handig om de sectie "Trading signalen" te controleren waar u gratis advies vindt.
Minimale storting: $100
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Een moderne broker met lage minimumstortingen
Mijn snelle tip: Bij deze broker kunt u nonstop handelen, ook in het weekend, vanaf slechts €1 per transactie.
Minimale storting: $10
 
 


  Laurend (94.111.244.*) schreef

Geld    Rijk

Hallo ik ben Laurens 22 jaar en ik heb nieks van geld ik heb 2 leningen voor outo en een huis ik heb een kintje een vriendin en ik kan nieks niet meer betaalen nieks niet meer zou jij me willen helpen en beetje geld geven aub voor me te kunen helpen al vast bedankt

  natalie (213.134.228.*) schreef

wou dat het waar was

het is dat ik schulden heb teveel en niet in kan leggen mijn man woond in tunesie en heb hem al 2 jaar niet gezien.

  Richard (185.46.212.*) schreef

WOW    IQ option

Hoi Casper --Dit is inderdaad een droom...en het werkt nog ook....hoop dat het op langere termijn zo blijft...echt TE gek..
Groeten Richard

  ilias (87.214.52.*) schreef

geld krijgen van bitcoin    Bitcoin

ik wil graag geld krijgen van bitcoin

  Myra (145.130.246.*) schreef

Contact    Nog niet

Kunt u mij telefonisch te woord staan

  Assane (86.83.14.*) schreef

Potwallet uitleg     Www.potwallet.com

Hallo Casper ,

Graag zou ik wat uitleg m.b.t mijn wallet van Potwallet.com ..
Ik zou graag bij ander platforms ook potcoins willen kopen , omdat deze een gunstige ,prijs hebben . Bij Potwallet betaal ik bijna het dubbele .

Kan jij mij een beetje wegwijs maken in deze

Alvast bedankt

  Jeremy noldus (83.82.35.*) schreef

Kan u mij please helpen

Kan u mij alsjeblieft helpen ik snap er echt niks van en wil zo graag ook een miljoen alleen ben slecht met cijfers enzo kan u mij helpen tot die miljoen

  Cindy Temmerman (94.110.132.*) schreef

Beste ik ben dringend voor vandaag 500 euro zoek    Geen enkele

Beste ik ben dringend naar 500 euro op zoek voor een openstaande factuur ik hoop of jij mij kunt helpen
Dank u

  Weustenraed Nathalie (2a02:a03f:2886:df00:949e:fcc2:b2) schreef

Zou voor m'n iets extra willen

Hoi, mijn naam is Nathalie zoals je al zal vermoeden. Nu zou voor mijn trouw en extratje willen nu is m'n trouw aankomende zaterdag 22 oktober 2016. Gaat over en bedrag van 2000€ Op m'n rekening? Is dit mogelijk via jullie? Mvg Nathalie

  Charlott (178.118.132.*) schreef

Beste

Beste Casper

Ik vroeg mij af of jij met al dat geld mij wat kon steunen. Ik studeer namelijk aan de universiteit in Gent. Elk jaar moet ik mijn cursussen zelf kopen en aangezien ik deze zomer enkele herexamens had, heb ik niet genoeg kunnen werken om die te kunnen betalen. Ik stuur dit niet om jou geld af te troggelen, maar ik vroeg me af ik jij mij hierbij kon helpen. Alvast bedankt om mijn mailtje te lezen.

Alle reacties (op nieuwe pagina)
 
 
 

 Voeg nieuw commentaar toe!

U kunt alles vragen of een ervaring delen.
U ontvangt gedetailleerde instructies per email.