Ik werd rijk met deze methode en nu verdien ik maandelijks meer dan $10.000. 2018 - Veelgestelde vragen
More information

Is de methode veilig en legaal?

Ja, de methode is volkomen legaal en iedereen kan het gebruiken. Het is veilig te gebruiken op gecontroleerde en gelicentieerde websites (zie ze hier allemaal). Ik gebruik ze voor een lange tijd en heb nooit problemen gehad

Hoe kan ik mijn investering storten?

Er zijn vele stortingsmethoden die allemaal te bekijken zijn op deze pagina. Het is zeer handig om een creditcard of een internet creditcard (Moneybookers of Neteller) te gebruiken als die an u niet werkt , Ook kunt u geld storten door een bankoverschrijving (die u doet via internetbankieren).

Hoeveel moet ik storten?

Ik adviseer om minimaal 200 euro te storten zodat u echt mijn methode kunt gebruiken. Als u niet genoeg stort, kan de methode riskant zijn en kan het zijn dat de methode niet werkt. En omdat u bij uw 1e storting profiteert van een bonus. Bijvoorbeeld wanneer u 400 euro stort zou u een bonus van 400 ontvangen, zodat u kunt beginnen met geld verdienen met een aanbetaling van 800 euro.

Hoe worden opnames gemaakt? Hoe vaak moet ik geld opnemen?

Ik raad aan eens per maand geld op te nemen omdat eens per maand gratis is. Als u vaker geld wilt opnemen zijn er meestal bijbehorende kosten. Wanneer u geld wilt opnemen druk dan op de knop GELD OPNEMEN in uw account, Daarna wordt u gevraagd om uw bankgegevens in te voeren. Daarna zal het geld meestal binnen 24-48 uur op uw rekening staan.

Waar moet ik spelen?

Ik moet benadrukken dat de methode alleen werkt in gecontroleerde en gelicentieerd websites, zoals hier. Daar speel ik zonder problemen, de methode werkt daar en ze betalen de winsten op tijd.

Ik heb de tekst gelezen maar begrijp hem niet. Heeft u een vereenvoudigde stap-voor-stap-versie?

Ik begrijp dat het hele ding verwarrend kan zijn voor beginners, dus ik heb een vereenvoudigde, ingekorte versie Van mijn werkwijze gemaakt. U kunt deze vinden door te klikken op dit. Maar ik raad toch aan om de volledige tekst te lezen alsmede de opmerkingen van andere mensen aan de onderkant van de site.

Kan ik de methode op meerdere plaatsen gebruiken? Hoe vaak moet ik spelen?

Ja, dat is precies wat ik aanbeveel, u kunt zich inschrijven op twee websites, stort genoeg in elk van hen en verdien. Ik raad aan om maximaal 30 minuten per dag op elke site te besteden bijvoorbeeld 8 uur per dag op een website, zou verdacht zijn (en het zou ook saai zijn!)

Moet ik de software downloaden of kan ik online spelen?

Sommige websites bieden een client die u kunt downloaden om vervolgens geld te verdienen met dat. Het is echter niet nodig en je kunt altijd spelen direct vanuit uw website browser. De gedownloade versie is alleen voor uw comfort en het is identiek aan de versie van de browser.

Kan ik contact met u opnemen op Skype of op Facebook?

Ik heb deze website gemaakt om mijn kennis met anderen te delen. Ik zou graag willen helpen maar helaas kan ik niet urenlang iedereen een persoonlijke uitleg van de methode geven.
U kunt direct contact met me opnemen via e-mail en ik zal waarschijnlijk antwoorden, hoewel het een paar dagen kan duren.

De methode wordt hier gepubliceerd gratis en voor iedereen. U kunt het lezen, zorg ervoor dat u het begrijpt en het vanaf het begin gebruikt. Ik liet u de kansen zien maar meer kan ik niet.

Als u nog steeds twijfelt, dan is deze methode misschien niet ideaal voor u. Mijn methode is voor slimme mensen die weten wat ze willen, voor sommige mensen die beter verdienen willen dan een 9-tot-5 baan.

Ik heb geprobeerd om toegang te krijgen tot de websites, maar hij wordt niet geladen of hij wordt geblokkeerd. Wat moet ik doen?

Het is waar dat sommige websites in sommige landen kunnen worden geblokkeerd. Probeer u eerst te registreren bij al deze. Als echt geen van hen werkt, betekent dit dat het IP-adres van uw land is geblokkeerd. In dat geval kunt u het downloaden van een tool genaamd VPN uitproberen. Het kan uw IP veranderen naar een ip van een ander land. De beste VPN tool heet TunnelBear.

 
Start now

Verdien in drie simpele stappen!

Mijn methode kan niet overal gebruikt worden. De meeste banken en handelaren weten niet, waar dit over gaat. En als ze het weten, stellen ze het investeren in binaire opties niet ter beschikking voor gewone mensen. Daarom is het belangrijk een betrouwbare handelaar met een licentie te vinden, die het u mogelijk maakt geld te verdienen. Ik vermeld hier mijn favoriet en adviseer u zich beslist bij hem te registreren, omdat hij advies geeft, videohandleidingen biedt en persoonlijk helpt – alles gratis natuurlijk.

Probeer de strategie uit met een demoversie:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Een geavanceerde broker met uitstekende klantondersteuning en lage minimumstortingen
Mijn snelle tip: De broker heeft een gratis demoversie en vraagt daarna om een zeer lage minimumstorting
Minimale storting: $5
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Een moderne broker met lage minimumstortingen
Mijn snelle tip: Bij deze broker kunt u nonstop handelen, ook in het weekend, vanaf slechts €1 per transactie.
Minimale storting: $10
 
 


  Richard (185.46.212.*) schreef

WOW    IQ option

Hoi Casper --Dit is inderdaad een droom...en het werkt nog ook....hoop dat het op langere termijn zo blijft...echt TE gek..
Groeten Richard

  ilias (87.214.52.*) schreef

geld krijgen van bitcoin    Bitcoin

ik wil graag geld krijgen van bitcoin

  Myra (145.130.246.*) schreef

Contact    Nog niet

Kunt u mij telefonisch te woord staan

  Assane (86.83.14.*) schreef

Potwallet uitleg     Www.potwallet.com

Hallo Casper ,

Graag zou ik wat uitleg m.b.t mijn wallet van Potwallet.com ..
Ik zou graag bij ander platforms ook potcoins willen kopen , omdat deze een gunstige ,prijs hebben . Bij Potwallet betaal ik bijna het dubbele .

Kan jij mij een beetje wegwijs maken in deze

Alvast bedankt

  Jeremy noldus (83.82.35.*) schreef

Kan u mij please helpen

Kan u mij alsjeblieft helpen ik snap er echt niks van en wil zo graag ook een miljoen alleen ben slecht met cijfers enzo kan u mij helpen tot die miljoen

  Cindy Temmerman (94.110.132.*) schreef

Beste ik ben dringend voor vandaag 500 euro zoek    Geen enkele

Beste ik ben dringend naar 500 euro op zoek voor een openstaande factuur ik hoop of jij mij kunt helpen
Dank u

  Weustenraed Nathalie (2a02:a03f:2886:df00:949e:fcc2:b2) schreef

Zou voor m'n iets extra willen

Hoi, mijn naam is Nathalie zoals je al zal vermoeden. Nu zou voor mijn trouw en extratje willen nu is m'n trouw aankomende zaterdag 22 oktober 2016. Gaat over en bedrag van 2000€ Op m'n rekening? Is dit mogelijk via jullie? Mvg Nathalie

  Charlott (178.118.132.*) schreef

Beste

Beste Casper

Ik vroeg mij af of jij met al dat geld mij wat kon steunen. Ik studeer namelijk aan de universiteit in Gent. Elk jaar moet ik mijn cursussen zelf kopen en aangezien ik deze zomer enkele herexamens had, heb ik niet genoeg kunnen werken om die te kunnen betalen. Ik stuur dit niet om jou geld af te troggelen, maar ik vroeg me af ik jij mij hierbij kon helpen. Alvast bedankt om mijn mailtje te lezen.

  J.D. Jialal (145.132.187.*) schreef

Wil snel geld verdienen    Op geen

Hallo ik ben joyce , het is mijn roepnaam en ik heb nog nooit op internet site geld verdiend.
Maar wel gewerkt in bedrijvven en geld verdiend. Ik zou graag door uw gratis begeleiding gebruik willen maken om snel geldte verdienen. .Want zelf heb ik geen ervaring om op internet geld te verdienen?
Het is bijna het zelfde verhaal van u dat ik ook in schulden zit . Maar weet niet zo snel een oplossing te vinden totdat ik op uw relame site heeft kunnen lezen om snel gel te verdienen. Ik hoop dat uw gratiswerkwijze mij verder gaat helpen en het liefs in het Nederlands ? Alvast bedankt en een vriendelijke groet !
Joyce

  Ik heb geprobeerd om mij in te laten registreren, maar alles is (145.132.187.*) schreef

Re: Wil snel geld verdienen - J.D. Jialal    Nog op geen

Hallo casper ,ik ben een beginner. Ik heb nooit op internet op een site gezeten om geld te verdienen! Zou je mij willen helpen in Nederlands over u werkwijze hoe hij in zijn werk gaat ? Ik zou graag telefonische verholpen willen worden a.u.b.
Ik heb geprobeerd zelf te registeren, maar de echte werk is in het engels.
Het engels is te moeilijk voor mij ! Alvast bedankt.
De vr. Groet, Joyce jialal

  shirley (2a02:1810:0c06:1200:0581:6b50:ac) schreef

Starten als beginner    ?


Ik woon in Belgie en het lukt me niet om te registeren bij Binomo
Is er ook hier een oplossing voor.
Ik zie ook dat Belgie er niet tussen zit.
Alvast bedankt

Alle reacties (op nieuwe pagina)
 
 
 

 Voeg nieuw commentaar toe!

U kunt alles vragen of een ervaring delen.
U ontvangt gedetailleerde instructies per email.