Commentaar Geschreven door admin
More information


  (145.25.34.*) schreef

Betalen met een creditcard    Traderush

Hallo! Ze willen van me een CSC-kaartcode en ik weet helemaal niet wat dat is. Ik kan zoiets nergens vinden. En toen ik die card aanschafte zeiden ze mij, dat het internettransacties uit heeft staan. Hoe kan je dat aanzetten of wat moet ik eraan doen?

  (49.50.245.*) schreef

    2Options

Hallo,Die code (soms heeft het de afkorting CVV of CVN) staat op de achterkant van uw kaart. Als u de kaart omdraait, ziet u de strip voor de handtekening en rechts daarvan drie cijfers. Dat is die veiligheidscode. Als er meer cijfers staan, vermeldt u alleen de laatste drie. Als er geen cijfers staan, kunt u helaas niet met de kaart via het internet betalen.Internetbetalingen hebben sommige banken als standaardinstelling uit staan. Vaak volstaat het zich aan te melden voor internetbankieren en daar de kaart voor online-betalingen te activeren. Als dat niet helpt, wordt u geholpen op het kantoor.Er zijn gelukkig meer mogelijkheden voor storting en als u geen kaart wilt gebruiken, kunt u bijvoorbeeld Skrill proberen. Dat werkt altijd en betrouwbaar :-)

  (21.42.122.*) schreef

Geldopname    Stockpair

Goeden dag! Adviseert u om het verdiende geld iedere dag op te nemen of niet?

  (49.50.245.*) schreef

Re: Geldopname - Mirte

Hallo,Iedere dag geld opnemen is onzin. Denk eraan, dat u altijd wat geld moet hebben op uw rekening om te kunnen handelen. U kunt niet handelen met niets.Daarom adviseer ik een keer per maand op te nemen. U stort bijvoorbeeld 10000 EUR en eens per maand neemt u het bedrag op boven de 10000 EUR (zodat er steeds 10000 EUR op de rekening blijft).Wanneer u gaat handelen, zal het geld op uw rekening meer geld voor u verdienen. Als u het opneemt, kan het niets voor u verdienen.

  (74.24.15.*) schreef

kosten    BinaryOptionRobot.com

Gegroet! Moet je betalen voor inleg of opname van geld?? Niet graag zou ik meer betalen en waar is het het voordeligst???

  (49.50.245.*) schreef

Re: kosten - sjors

Goeie dag,Op plaatsen, die ik adviseer. zijn de inleg en opnames natuurlijk kosteloos. Storten kunt u zo vaak als u wilt en opname is minimaal eens per maand gratis. Wanneer u bijvoorbeeld vijftig keer per maand wilt opnemen, wordt er waarschijnlijk een vergoeding gevraagd. Daarom adviseer ik eens per maand het verdiende geld op te nemen. U kunt opnemen direct op uw bankrekening of met Skrill. Er kan door uw bank iets gerekend worden voor binnenkomende bedragen, maar dat is tegenwoordig altijd gratis :-)

 
 
 

 Voeg nieuw commentaar toe!

U kunt alles vragen of een ervaring delen.
Start now

Verdien in drie simpele stappen!

ARRAY KEY NOT FOUND

Probeer de strategie uit met een demoversie:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Een moderne broker met lage minimumstortingen
Mijn snelle tip: Bij deze broker kunt u nonstop handelen, ook in het weekend, vanaf slechts €1 per transactie.
Minimale storting: $10
 

  Markets.com

Safecap Investments Ltd
Betrouwbare en bekende makelaar met vele mogelijkheden.
Mijn snelle tip: Nadat u een storting heeft gedaan, is het handig om de sectie "Trading signalen" te controleren waar u gratis advies vindt.
Minimale storting: $100
 
 
U ontvangt gedetailleerde instructies per email.